lutfi omer akad 

kapat
  1. türk sineması yönetmeni.

ilk filmi 'vurun kahpeye' dir.
    #511450 (dogancan, 08.08.2006 02:47)

© 2008 - uludağ sözlük

lutfi omer akad başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. lutfi omer akad ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu lutfi omer akad nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» halklar kardestir lan cahil aptal » onay bekleyen entry » muneccimle cinsel iliskiye girmek » yazarlarin aslinda demek istedikleri » amerika daki mali kriz hakkinda merak edilenler » altinyemis » minik kelebek » her issize 350 ytl maas » okul zilinin imperial march ile calmasi » gaziosmanpasa » havlusuz remzi » korkan kiz » revenge » ingilizce bilmeyen bilgisayar hocasi modeli » bilgi sozluk » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » ankaragucluler saraba dustuler » cennetten kovulan » avon urunlerini satan kiz » katla ve ucur » yaran basliklar » yourgirlfriendfuckinglikechamp » dinde mantik aramamak » kesfedilmek » hande yener » bana masaj yapsana diyen komsu kizi » yandex » pare pare » sakal trasinda dilin yeri ve onemi » yakisikli arkadasi ile fotograf cektiren tipsiz » tokatspor