lutfen benim asik olmadiklarim bana asik olmasin 

kapat
  1. bir rica cümlesidir zira başında lütfen var...

öyle göt kalkıklığından da kurulmamıştır aslında bu cümle, sadece, aşık olunan kişinin, kişiye aşık olmaması ve başka kişilerin, kişiye aşık olması durumundan serzeniştir bu!
    -ki aşık olmaması istenen kişiler; aşık oldukları kişinin, aşık olabileceği başka bir insana kesinlikle tahammül edemeyip, iyice çamura vururlar...

aslında kimseye ''neden bana aşık oldun lan sen'' de demezsiniz normalde ki zırt pırt birileri de çıkıp lan ben sana aşığım da demez ama bu aradan çıkıp fırlayanlar; işi öyle büyütür ki; sizin de onlara aşık olma zorunluluğunuz varmış gibi davranırlar...
    bak hatta bi hikaye geldi aklıma kısaca yazayım;
    '' üniversitenin birinde, bi anadolu delikanlısı, güzel bir kıza aşık olur daha okula ilk başladıklarında... ama bir türlü kızla konuşamaz. Ertesi sene, arkadaşlarının bu aşktan haberi olur, ama bir türlü ikna edemezler... eleman da, hayaller kurar aklından, kırlarda, bayırlarda kızla elele dolaşıp dururlar... üçüncü sene olduğunda, okulda sadece esas kızın haberi olmamıştır bu aşktan... ve eleman bu seneyi de sadece hayallerle geçirir... son sene olunca, hayaller iyice ilerler, artık evinin kadını çocuklarının anası olmuştur esas kız... ve arkadaşlar da artık, gazı köklemişlerdir; oğlum kabul etmese bile, bir daha görmeyeceksin nasılsa diye...eleman gider kızın yanına;
    - merhaba, hede hodo...
    + teşekkür ederim ama benim sevdiğim başka biri var... iyi günler...
    - dün gece öyle demiyordun ama!
    + ^+^'+%&%&% ''

sevdiğim başka sevenim başka... cümlesi de cuk diye oturur ya...
    neyse, öyle işte...
    lütfen...
    #2728679 (gazoz_kapagi, 22.12.2007 02:51)
  2. (bkz: sevdim sevilmedim seveni sevemedim)
    #2728694 (igor, 22.12.2007 02:56)
  3. (bkz: mümkün değil)
    #2728696 (lazio, 22.12.2007 02:57)
  4. beni begeneni ben begenmem benim begendigimse beni begenmez kıvamında, ismail yk tadında haykırı$.
    #2728731 (roulette, 22.12.2007 03:18)
  5. (bkz: bunu diyen insan olamaz)
    #2728754 (horoz nuri, 22.12.2007 03:28)
  6. + lutfen benim asik olmadiklarim bana asik olmasin.
    - 25 yaşına geldin, hala abazansın mahmut.
    + ehe. abi yapma yea.
    #2728763 (meviq, 22.12.2007 03:33)
  7. (bkz: sevil de sevme aglama aglat)
    #2932098 (sobaninyanindayatanevkedisi, 01.02.2008 16:26)
  8. (bkz: senin şu mütevaziliğin zaten adamı öldürür)
    #2932106 (nedir yani, 01.02.2008 16:28)
  9. (bkz: litfinn imaaa litfin litfinn)
    #2932112 (tatlı su levregi, 01.02.2008 16:28)
  10. (bkz: harbi ya amin)
    #2932125 (venividivici, 01.02.2008 16:30)
  11. birden fazla * seveni olan kişinin feryadıdır.
    biz buna bulmus da bunuyor diyoruz.
    #2932152 (isvicreli bilim adami, 01.02.2008 16:34)
  12. - benim aşık olmadığım bana aşık olmasın.
    + yazdım abi.
    - olan olursa paket yapın.
    + yazdım abi.
    - benim olduğum bana olmazsa, ben aşık olmayım.
    + yazdım abi.
    - ne saçmalıyorum lan ben.
    + yazdım abi.
    - espri yapacaz diye götüm çıktı lan.
    + bitti mi abi?
    - gidelim.
    #2932202 (LOL OL, 01.02.2008 16:41)
  13. Aklım kaçıverdi yerinden bir gece vaktiydi
    Sevdiğim başka sevenim başka

(bkz: Nalet olsun) bu şarkı bu kadar mı beni anlatır...
    #2932288 (RockBursa, 01.02.2008 16:58)
  14. bizzat en yakın arkadaşımda gördüğüm saçma sapan bir istek. ne yani seni sevenin canı yok mu?
    #2932368 (kolonya, 01.02.2008 17:14 ~ 17:27)

© 2008 - uludağ sözlük

lutfen benim asik olmadiklarim bana asik olmasin başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. lutfen benim asik olmadiklarim bana asik olmasin ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu lutfen benim asik olmadiklarim bana asik olmasin nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» iran » serdar akinan » vanilya » parallel synchronized randomness » cumali » ucacaklar » lindsay lohan » fener sozluk » cep telefonunu duvara firlatmak » ataturk olmasaydi adim abraham sweetvoice du » hot spot » biz size sah damarinizdan daha yakiniz » dis hekimlerinden nefret eden dis hekimi » private sozluk » uzay » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » nisasta » metrobuslerdeki vip koltuklari » catismada hep erlerin astsubaylarin sehit olmasi » kadinin kukusunu islatan sey ahlaklidir inanci » cocuklar vurdurmasin » sigara icmek icin en guzel an » arkadasligin pekismesinde facebookun yeri ve onemi » imminent » jamall » sevilen erkeklerin culsuz olmasi » marka giymeyen sigara icmeyen bara gitmeyen genc » yildiz tabya » hastalarin hastalardan nefret etme nedenleri » uludag sozluk un reklam almasi » talih kusu