lutfen ayaklarinizi kalorifer uzerine koymayiniz 

kapat
  1. (bkz: esegin aklina karpuz kabugu dusurmek)
    #1683513 (hic kimseyim, 25.05.2007 01:17)
  2. -ayaklarım temiz bişi olmaz anuna koyim yaa.. dedirten uyarı yazısı.
    #1683531 (don michael corleone, 25.05.2007 01:23)

© 2008 - uludağ sözlük

lutfen ayaklarinizi kalorifer uzerine koymayiniz başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. lutfen ayaklarinizi kalorifer uzerine koymayiniz ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu lutfen ayaklarinizi kalorifer uzerine koymayiniz nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» helal ettim hakkimi » askerlik cinayettir » dumanli daglar » mcdos goffertstadion » overkill ii » yuzuklerin efendisi ni oturup 1 gecede bitirmek » meksikaliyarimekmek » istiklal marsi nin dini ogeler icermesi » favori filmi recep ivedik olan insan » benim annem dans edemez a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games