lumpenim koyunum itaatkarim 

kapat
  1. okullarda her gün okutulması, gerçeğin gözümüze sokulması adına elzem olduğunu düşündüğüm bir andimiz türevi.

lümpenim, doğruyum, itaatkarım.
    yasam, bürokratımı övmek, iktidara bağlanmak
    partimi, türbanımı özümden çok sevmektir.
    ülküm, küflenmek, yerimde saymaktır!

ey tayyibim!
    açtığın yolda, gösterdiğin uçuruma
    körlemesine yürüyeceğime
    and içerim!

varlığım, dubai şeyhine armağan olsun!
    ne mutlu türbanlıyım diyene!

iyi dersler arkadaşlar.

(saool)

dikkat: yüksek dozda ironi ve taşlama içermektedir.
    #3399573 (otep shamaya, 15.05.2008 11:01)

© 2008 - uludağ sözlük

lumpenim koyunum itaatkarim başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. lumpenim koyunum itaatkarim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu lumpenim koyunum itaatkarim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» catatonic » seri eksi oy veren ibne bana takti » winston churchill » anthony seric » murat 124 ile son ses acip muslum baba dinleyen » grung tape » jean baptiste maunier » meraktan catlamak » sute hic girmemis ak kasik » akp li il baskanina yolsuzluk operasyonu a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games