luka modric 

kapat
  1. 9 eylül 1985 hırvatistan doğumlu ortasaha oyuncusu. bir fm genç yeteneği.
    (mrstrange, 26.09.2007 15:59)
  2. (bkz: wonderkid)
    (bkz: fm 2007)
    (micro cuts, 26.09.2007 16:01)
  3. mükemmel olan oyuncudur fm 2007' de. sık sık sakatlanır ama.
    ayrıca; (bkz: eduardo)
    (frosty, 26.09.2007 16:06)
  4. tottenham'da oynayacak olan futbolcu.spurs 15.8 milyon Pound karşılığında 5 yıllık kontratla transferi bitirmiş.*
    (pluto the planet, 28.04.2008 18:17)
  5. tottenham darren bent ten yediği kazıktan akıllanmamışki böyle bir oyuncuya bu kadar çok para veriyor dedirten futbolcudur.ancak bu demek değilki luka modric kötü topçudur.demek istediğim, sadece hırvat liginde oynamış bir futbolcuya bu kadar çok paranın verilmesi beni çok düşündürüyor.inşallah iyi oynarsın ve martin taylor ile karşılaşmazsın.*
    (coolgoose, 08.05.2008 15:19 ~ 15:20)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» lastik tamircisinin tukrukle kontrol yapmasi » west bromwich albion » aptal sarisin » entelektuel sermaye » jale » eski sevgilinin biblosunu satin almak » delirmek » martin keamy » akin eldes » felegin cemberini belinde ceviren insan » pelajik » berber koltugunun bir korku sendromu olmasi » hayallerin gerceklesmesini beklemek » b0staf » chicago » coca cola yazisinin tersinden okunusu » samanyolu tv » kuymak » hileli zar » entry fakiri » edward norton un imana gelmesi » zencinin mali beyazin cenesini yorar » abanilmis top » bir tel kopar ve ahenk ebediyen kesilir » jessica alba » sevgilinin kalcasinda tokat izi gormek » mdk47 » deniz » vtunnel com a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa