lugat it turk 

kapat
  1. kökeni oldukça eski olsada * fazla popülerleşmemiş, içindeki tek kuralı türkçe'yi düzgün kullanmak olan sözlük klonlarından birisi.
    http://www.lugatitturk.com
    #1030268 (berbay, 21.12.2006 01:17)
  2. (bkz: lugatitturk.com)
    #1173617 (pokezat, 18.01.2007 20:16)
  3. tasarımı çok farklı olduğu için sözlük klonu denmesi en zor olan sözlüktür. başarılı bir sözlüktür. aktif yazarlık yaptığım 3 sözlükten birisidir.

diğerleri için;

(bkz: zamane sözlük)
    (bkz: uludağ sözlük)
    #1572130 (barko, 26.04.2007 09:35)

© 2008 - uludağ sözlük

lugat it turk başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. lugat it turk ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu lugat it turk nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» yalnizca kanatlarina guven » bon iver tarzi baslik acma rehberi » kendi dis sagligina onem gostermeyen dis hekimi » gecen haftanin en begenilen entryleri » grup seks yaparken ufak cocuga yakanmak » fighting force » yaran baslik yonlendirmeleri » ismail turut » corn flakes » toprak mansion » asiret dugunleri » vanilya » minik mavi balina » borsa dusunce uzulen yurdum insani » akka » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » maskeli baloda kiyafet secimi » muratboz com » atesle barut yan yana durmaz » butun bir neslin toptan ironiden anlamamasi » vapurda aglamak » gotik hatuna parmak atmak » el kurutma makinesi » sokullu » bob marley » oral ozer » bu maceranin sonu uzayda biter » baslik entry ve nick uyumu » semahat geldiay » mulayim hep basbakan hep basbakan mulayim » insurgency