lufthansa technik 

kapat
  1. Ticari ucak, bunlarin motor ve diger aksaminin bakim, onarim ve kontrolünde dünya devi sirket. Lufthansa istiraki. 1953'te kurulan sirket simdi sektöründe en büyük haline geldi, toplamda yaklasik 18000 calisani var ve yilda 3 milyar euro'dan fazla ciro yapiyor.
    #402205 (aftermath, 06.07.2006 19:30)
  2. aynı zamanda özel jetlerin iç dizaynını da yapan lufthansanın yan kuruluşu.
    #402221 (halit ayarcı, 06.07.2006 19:34)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

lufthansa technik başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. lufthansa technik ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu lufthansa technik nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about lufthansa technik. Copyright of the articles are belong to their authors.

» cezmi yurtsever » lule » askim once sen kapat » sporx » sacit kayasu » muhim degil » yuruyen elektronik esyalar » leonard cohen » elle tu l aimes » eski sikintilari gosterip ekonomik kriz var demek » butun kizlar evde kalsin kampanyasi » into the wild » mahler senfoni no 2 » citigroup » tutun » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » cankiri caddesi » cincin » tavla » gulsen yuksel den nefret etme nedenleri » salt aklin elestirisi » zeitgeist addendum » dusman olmak icin firsat kollamak » klavyenin gucu » yerel secimlerde sozlukcek oyumuz akp ye » bir acayip sevda dustu serime » tasak gecmek » ikea bursa » chp vs kara carsaf » eurovision a azerbaycan in katilmasi » luciano figueroa