lucius vorenus 

kapat
  1. cnbcde yayinlanan rome dizisinde cumhuriyetine, ailesine sadık sözünün eri bir roma askerini canlandırmaktadır... julyus sezar ın yazdığı eselerin birinde adı geçmektedir. galyayı fethetmek için kurduğu 11. lejyonun centurion rütbesinde bir askerdir... savaş sırasında titus pullo ile beraber bir düşmanı öldürmeleri anlatılmaktadır...
    #1129239 (erme1984, 09.01.2007 17:18)
  2. romeun 2. sezonunda tamamen psikopata bağlayan ve kendisini hadesin oğlu olarak gören, eski roma askeri. gerçi biz onu iyi aile babası, sadık asker, şerefli consular falan olarak sevmiştik ama titus pullodan devraldığı psikopatlık ona bayağı yakıştı doğrusu...
    #1277703 (delismen, 08.02.2007 21:46)

© 2008 - uludağ sözlük

lucius vorenus başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. lucius vorenus ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu lucius vorenus nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» hapishane » zall bize de ayfon alsana » zts dubnica » blindness » hemfuckirhemsuurlutospaga » muneccimle cinsel iliskiye girmek » higgs bozonu » bu ask beni yorar » deniz feneri dernegi » abd » antalya altin portakal film festivali » mozilla firefox a erisimin engellenmesi » enflasyon dustu diye sevinen issiz » turk silahli kuvvetleri » makineye bagli yasayan insan » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » ay » the best damn thing » apu nahasapeemapetilon » ordu » xvideos » fairson » sinir bozucu sorular » akyaka » grand ekinoks » alvin ailey amerikan dans tiyatrosu » vice » 20 ekim 1915 galatasaray fenerbahce maci » yemesi uzun sursun diye cay kasigi ile tatli yemek » sevil aki » ataturk galatasaray i sevmezdi