lucifer in bisikleti 

kapat
  1. kucuk iskender'in sel yayincilik'tan çıkmı$ olan son kitabı..
    bakalım yine neler yazmı$ yeraltı tanrısı..
    #1868130 (ceviz agaci, 05.07.2007 17:12)
  2. "Ben bir tabanca hayaliyim
    Ama içimdeki kurşun gerçek."

kucuk iskender rules..
    #1895748 (Janis JopLin, 09.07.2007 23:14)
  3. kitapla ilgili bir tanıtım yazısı; (haber no.ya dikkat!)
    http://www.radikal.com.tr...p?ek=ktp&haberno=6666
    #2250696 (meister writer, 02.09.2007 22:34)
  4. "her sevgili biter: bıraktığı bir hatıradan çok lekedir kimilerine. kir de değil. sebebi belirsiz bir leke.
    her seven de biter:biriktirdiği bir sitemden çok kasvettir gidenlere. bunaltı da değil. iç sıkan, gözetim altındaki ölü bir şüpheli. yahut yaşanılan bir şehirde işlenen suçların tamamını üzerine alan bir bilmece."
    #2340988 (turquoise, 19.09.2007 11:48)
  5. "Bir ruh hastasının tek sayfalık günlüğü
    delinin en yakın arkadaşı hunisidir. hayvan mezarlığından alacağım mezarımı: bir yığın doku halinde geldim, kapasitesi yüksek bir amip olarak gideceğim.

Lütfen
    dev bir fıtıkla ağzımdan fışkırıyor beynim dil dil; korsem kafatasımın atan dikişlerini tutturmaya çalışıyorum kelimelerimle.."
    #3389197 (endless, 12.05.2008 21:27)

© 2008 - uludağ sözlük

lucifer in bisikleti başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. lucifer in bisikleti ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu lucifer in bisikleti nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kader » pencereden kafa uzatip bagirmak » haznedaroglu » rte ile futbol oynamak » toyota tundra » turkiye ye donuste turk kizlari faktoru » msn de ne dinliyorum ozelligi » joachim ringelnatz » oyuna devam » engin isiksal a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci