lucesprit 

kapat
  1. üçüncü nesil yazar.
    (armyy, 08.08.2006 09:59 ~ 17.08.2006 17:05)
  2. yaran insan...

(bkz: mest oldum vallahi jest oldum)
    (balyancho, 23.08.2006 21:30)
  3. birinci nesillerin elinden tutmasını onu meşhur etmesini isteyen yazar.ayar yemek yazarlığın şanındandır dediğim ve ayar verme bilgi ver demekte fayda gördüğüm nüktedan yazar.*
    (doksanüç, 24.08.2006 12:34)
  4. sözlükte gördüğüm en orijinal başlığın sahibi. toprağım yazar.

(bkz: kendini hakan şükür gibi hissetmek)
    (abuzittin zelzele, 05.11.2006 16:46)
  5. tony parker olduğundan şüphe ettiğim yazar. Zira eva longoria'nın evde çıplak dolaştığını biliyor adam. Yoksa tek geceliklerden mi? Fakat kim olursa olsun pek bir iyi yazar.
    (ZirvaninDaniskasi, 02.09.2007 11:53)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» nasa » fenerbahce ye 69 transfer » ruya icinde ruya » ulkemize ozgu hitap sekilleri » deprem olunca klavyeye kosmak » little women » yasatir miyim » fatih terim » ikinci olmak » lead » eurasian » suleyman demirel in siyasete davet edilmesi » mulayim » frozen by icewinds » x sensin y de sana girsin » fiat regata » distayevski » alternatif a1018 kullanim yollari » facebook » erkekleri itici yapan detaylar » darbe olursa turkiye 15 yil ileriye gider » tutun kolonyasi » peta » zedx » new orleans oklahoma city hornets » allah vermesin » kuzey isiklari » ingilizce bilmeyenin ingilizce kartviziti olmasi » fisildayislar a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa