love over gold 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. fur and gold
  2. pc gold
  3. ari gold
  4. cup of gold
  5. gold
  6. ornaments of gold
  7. all that is gold does not glitter
  8. maltepe gold
  9. mackenna s gold
  10. marmara gold

© 2008 - uludağ sözlük

love over gold başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. love over gold ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu love over gold nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» uludag sozluk bayragi » evine gidilen arkadasin sevgilisiyle kavga etmesi » 16 ekim 2008 sili arjantin maci » notepad plus plus » danette ailesi » mehmet ali sahin in ceber ailesinden ozur dilemesi » deniz cakir » bekaret iki bacak arasinda degildir » otobuste size gelen mesaji okumaya calisan lavuk » babaya heteroseksuel oldugunu itiraf etmek » birlikte oldugu fahisenin parasini devlete odetmek » yeni ulusal kurtulus savasi yapmak » meme ucu » kafaya metrobus dusmesi » allah » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » sabahlama gelenegi erken bosalma diyalektigi » iliski » goruntuleri abd mi servis etti » katik etmek » market reyoncularinin karpuz kafali olmasi » anarchist penguen » hurriyet gazetesi okuyucu yorumlari » hirco » yasamsal tespitler » binbasi tahir bey » danino nun ciftligi » tarsus teknik egitim fakultesi » alternatif ogrenci meslekleri » ogrenci evi eksikleri » tulbentustundesakiz