loup 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. le temps du loup

© 2008 - uludağ sözlük

loup başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. loup ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu loup nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ananasaldirdim bozuk cikti » ratso rizzo » siyasi baslik gormek istemeyen uuserlar » potansiyel girisimci » sait faik abasiyanik » ivan karamazov » darbe icin kasinmak » uludag sozluk » sozluk tarihi » okula tangayla gelen ogretmen » zekeriya oz » turkistan lejyonu » ataturk ten ve tsk dan nefret eden turk vatandasi » bile bile ask acisi yasatan insan » ercan taner » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » kizkaciran damat » one rode to asa bay » meme ucu » onlara verilebilecek isimler » gobek pamugundan yastik yapmak » disko krali » sabahlama gelenegi erken bosalma diyalektigi » demet akalin » var misin yok musun beyonce » hz lut » turkiye nin silah bagimliligi » adim izi » sozlukte birinin surekli sizi takip ettigi hissi » sevmekten yorulmak » abuk