lostcu 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. lost degil lost degil lost gorunur dizim
  2. lost lost diye nicesine sarildim
  3. lost dizisini bilmeyenlere lost u anlatmak
  4. lost the real lost
  5. lost boy lost girl
  6. be lost
  7. lost my way
  8. lost at sea
  9. you had me you lost me
  10. nearly lost you

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» bitki ismiyle baslayip hayvan ismiyle biten ask » bad day on the block » kirsehir in tarihi eserleri » minik mavi balina » 19 mayis 2008 kapali mekanlarda sigara yasagi » aslanlar sahada tribunler ayakta » feke nin tarihi eserleri » yapma cocugum yapma evladim » yaprakla kurek arasindaki farklar » sony ericsson j220i » malatyaspor » yaran ayarlar » babanin sinavin nasil gectigini sormasi » 24 saat online olup hayat dersi veren insan » memati bas » terlik » malatya katliami » erman toroglu » burda » ruya icinde ruya » yumurtalik in tarihi eserleri » sayisal elektronik » ayse idem tumer » levis 507 » kt tunstall » agaclarla konusmak » karayazi nin tarihi eserleri » adana muzesi » hayata dair ic burkan detaylar a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa