lost u ilk defa izleyen insanin duygulari 

kapat
  1. bir insanin lost adli diziyi ilk defa izledikten sonra hissettigi duygulardir.

dun sozlukteyken hayatimi degistirecek buyuk bir karar aldim. artik ben de bir lost izleyicisi olacaktim! girdim tnt ye, hele bir bakayim hangi gunler yayinlaniyor bu lanet olasi dizi dedim kendi kendime. ne tesaduf! o gunun aksam lost varmis! bekledim... bekledim... bekledim... nihayet basladi. boyle bir ada var. insanlar falan var orada. ne yapiyorlar bunlar diye sordum kendi kendime. once bir anlam veremedim. aklima survivor turkiye-yunanistan geldi. gecen seneydi... o zaman daha ev kiziydim. universite falan yoktu aksama kadar oturup tv izliyordum. pek severdim survivor'i. her neyse. konumuz survivor degil lost. evet ilk defa dun aksam izledim. karisik duygular icerisindeyim. bir yandan lost izleyicisi olmanin verdigi mutluluk, "evet artik ben de oldum" demenin verdigi gurur, dislanmislik duygusunun sona ermesi, jack, kate, sawyer gibi isimlerin artik yabanci gelmemesi falan filan. guzel seyler bunlar. ancak bir yanimi da huzun kapladi. "bu muydu lan? ne bok var bunda?" gibi sorularin kafamda donup durmasi. dedigim gibi karisik duygular icerisindeyim...

yazarin notu : bu bir kisisel entry degildir; lost'u ilk defa izleyen bir insanin neler hissedebilecegine dair bir fikirdir.
    #3393070 (sobaninyanindayatanevkedisi, 13.05.2008 19:27)
  2. işte benim başlığım demek istediğim, isteyip te istediğim, ağlamak istediğim konu.

evvel zamanında " lost " ismini duyduğumda " o ne lan " demekten kendimi alamıyordum. dünya üzerinde bu kadar popüler olan bir diziyi izlememekle iyi mi kötü mü yaptığımı bilemiyordum. fakat sözlüklerdeki lost başlığı altında içeriği dışında spoiler'leri gördükçe soğuyordum anasını satiyim.

ta ki, bir arkadaşımın lost adlı dünya eserini dvd arşivime koyana kadar. be nedir azizim, bu nasıl bir şeydir ki insanı asosyal yapma derecesine iter ?

duygularım çok karışık. daha 2. sezonun 17. bölümündeyim. spoiler'leri okumak istiyorum fakat okumak istemiyorum. sözlüğe karakterlerin ismini girdiğimde bir hüzün kaplıyor içimi,
    --spoiler--
    mr eko 'nun sezon 3. bölüm 5.te öleceğini okuduğum gibi.
    --spoiler--
    #3393086 (waLking away, 13.05.2008 19:32 ~ 19:46)
  3. (bkz: merak)
    #3393115 (rs ne la, 13.05.2008 19:42)
  4. bu bildiğin dizi lan.
    edit: bilmediğimiz dizi nasıl oluyor ona dair bi fikrim yoktur.
    #3393128 (deluruk, 13.05.2008 19:44)
  5. lost'u ilk defa izleyen insan, ilk bölümden başlayacaktır muhtemelen.buna göre:

-ohaaa lan cesarete bak, karizmaya bak, kadına daha önce iğne kullanıp kullanmadığını sordu, şimdi de yarasını diktiriyor
    -yok artık, hamile ve kurtulmuş!
    -adama bak ayı gibi
    -mızmız karı, çikolatasını kurtarma botunda yiyecekmiş.. kardeşin efendi efendi getirip veriyor, alsana, uyuz..
    -şu sigara içen adam magnum reklamında çıkan değil mi?
    -ulan iç hatlarda da şu ufak içkilerden verseler ne süper olurdu.. *
    #3393144 (dawsonleery, 13.05.2008 19:46)
  6. büyük ihtimalle "kate" dikkati çeker ilk önce. hemen sonra içden gelen ses duyulur bütün ihtişamıyla "karıya bak lan aboo !"
    #3393162 (cakalyesun, 13.05.2008 19:51)
  7. "türkler dizi çekmek için bir ton ekmek yemesi lazım. adamlar film gibi dizi çekmiş lan. bizimkiler de dizi gibi film çekiyor hala."
    #3393163 (rs ne la, 13.05.2008 19:51)
  8. bu mu yani?
    #3393166 (Ohrschmerz, 13.05.2008 19:51)
  9. --spoiler--
    sezon 1 4.bölüm
    son sahnede john lock un aslında sakat olduğu öğrenilir. aradan 3 dakika geçmiştir ağızlar hala açıktır ve dudaklardan tek bir kelime çıkar. hasiktir.*
    --spoiler--
    #3393199 (biberli nohut ezmesi, 13.05.2008 19:59)
  10. ulan o sayid ne öyle iki kablo bulsa hemen bişiler yapıyo önüne ne gelse tamir ediyo.
    jack de maşşallah doktor mu hızır acil mi belli değil. ameliyattan tut da ne hastalık gelse bişiler bulup iyileştiriyo.
    hurley e laf yok adama yiyo Allah bozmasın.
    shannon kızım siz oraya tatile gelmediniz, sana biri öyle söylediyse seni kandırmışlar. siz oraya düştünüz. güneşlenmenin sırası değil giy üstünü başını.
    ulan charlie e de yazık oldu nerden bulcak dağ başında otu. neyse buluta söyleyelim de ona da ayarlasın bişiler (bkz: kurtlar vadisi pusu).
    #3393235 (perfectman, 13.05.2008 20:06 ~ 23:12)

© 2008 - uludağ sözlük

lost u ilk defa izleyen insanin duygulari başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. lost u ilk defa izleyen insanin duygulari ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu lost u ilk defa izleyen insanin duygulari nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» fenerbahce lehine penalti verilmemesinin nedeni » edward norton en iyi erkek oyuncudur » my heart belongs to daddy » life goes on » basketbolda 32 numara karizmasi » 7 agustos 1998 » nico robin » raki icmek » hlidskjalf » blonde mermaid a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci