lost my way 

kapat
  1. aşmış saturnus şarkısı. martyre albümündedir.

a sea of hope - a sky of flame
    i cry out your name but you're only a dream
    a hope to die - always this endless pain
    with an endless sigh - so endless sad
    so break my urse - let my heart forget
    end this dirge - these endless regrets
    lost my way - blackened faith
    lost my love - heart went astray - blackened faith
    lost my love - myself to blame
    lost my way - blackened faith
    lost my love - gaining pain
    blackened faith - this vacant heart
    love astray - and hearts do fall apart

the sun is et and masked night
    vailes heavens fayer eyes
    what trust is there to a light
    that so swift yes
    - robert sidney, earl of leicester
    #1596742 (and oceans, 02.05.2007 00:36)

© 2008 - uludağ sözlük

lost my way başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. lost my way ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu lost my way nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» elanur » ziya » vladimir lisin » bir citirti duyuyor musun » sedyeyle girdim yuruyerek ciktim » umit ozdag » sabaha cok var » yazarlara takmis sarkilar » yagmur yagsa akp den bilen zihniyet » adil yargilamayi etkilemeye tesebbus a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci