lost kontol 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. lost degil lost degil lost gorunur dizim
  2. lost dizisini bilmeyenlere lost u anlatmak
  3. lost lost diye nicesine sarildim
  4. lost the real lost
  5. lost boy lost girl
  6. lost cause
  7. you had me you lost me
  8. everything s not lost
  9. lost my way
  10. lost ne lan

© 2008 - uludağ sözlük

lost kontol başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. lost kontol ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu lost kontol nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» mudur » agzi olu gotunden soguk olmak » mutsuzlugundan ders alamayacak kadar salak olmak » amerika daki mali kriz hakkinda merak edilenler » bizim evin halleri » ned flanders » radyo sol » paranormal phenomena » laikligi hayat tarzi zannetmek » cirilciplak gitar calmak » tygers of pan tang » netsozluk » bitlenmis kafaya sheltox sikmak » marques green » elfmsd » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » makineye bagli yasayan insan » ataturk un karga kovalarken olmesi » cep telefonunu duvara firlatmak » amcasinin bakirligini 112 dolara satan emmi » tostlar iptal oldu 55 bin sosisli var » cag kebabi » kocaelispor » 20 ekim 1915 galatasaray fenerbahce maci » lynyrd » samimi arkadasin kardes diye hitap etmesi » goztepe » dilencilik sektorunde son gelismeler ve bir ytl » the usual suspects » the fall of max payne » merve yi tavla