lost dizisinin bir bolumunu 5 kere izlemek 

kapat
  1. kafayı lost ve teorileriyle bozmuş bünyenin yapabileceği bir eylemdir. ilk bölümü ne var, ne olacak, meraktan bir çırpıda izler. diğerlerini ise hataları bulmak, gizli ne var acaba diye abartıp, izlemektedir.
    (bkz: var böyle insanlar)
    (cin cikartirken carpilan hoca, 08.05.2008 02:14)
  2. uçağa bindirilip ıssız ada semalarında uçaktan atılması gereken bünyedir.
    (TTTDDD, 08.05.2008 02:16)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» peptidoglycan » xvideos » seni seviyorum » hic yoktan iyidir » 11 mayis 2008 estudiantes boca juniors maci » every time i die » jansoldier » degisim » que » yaran anne sorulari » tsl ye alternatif lig formatlari » beduk » bir dua gibi » kugu acilisi » ataturk orman ciftligi » hayat mars etti » genc fenerbahceliler » adnan polat » migros tribunu » chloe o brian » 11 mayis 2008 middlesbrough manchester city maci » thakaho » striker » antu » hoest » kapitalizmle komunizm arasindaki temel ayrim » agabey ile tatile cikmak » yaran tespitler » besiktas cola turka a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa