lost dan nefret edenlerin dislanmasi 

kapat
  1. lost dizini sevmiyen insanlarin hor gorulmesi. arkadas ortaminda dislanmasi insan yerine konmamasi olaydir.
    #2529138 (scurtel, 28.10.2007 19:14)
  2. kurtlar vadisini saçma bulanların dışlanması gibi bir hadisedir.
    (bkz: nerden mi biliyorum)
    #2529195 (portakalda vitamin, 28.10.2007 19:25)

© 2008 - uludağ sözlük

lost dan nefret edenlerin dislanmasi başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. lost dan nefret edenlerin dislanmasi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu lost dan nefret edenlerin dislanmasi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» lips like sugar » esit agirlik » gece 3 te mesaj atan sevgili » harun erdenay » bes yildizli otelde iftar yemegi » ardic ucucu yagi » zaza larin kurtlerle karistirilmamasi gerekliligi » sokak serserileri » action research » kim kardashian a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games