lorenzo romano amedeo carlo avogadro 

kapat
  1. avogadro sayisinı bulan italyan kimyager.
    #654325 (massattack, 21.09.2006 19:05)
  2. sülalecek bilimle uğraşan kişiler. *
    #654341 (peyderpey, 21.09.2006 19:10)
  3. öncelikle çok ultra mega tipsiz bi insandır.bilime yönelmesinin nedeniyse tabiki tipsizliğidir.şimdi efendim avogadronun zamanında formül geliştirenler, bilimsel kitap yazanlar pek bi revaçta imiş.babalar kızlarını bilim insanlarına verir olmuşlar.bizim avogadro da bakmış evde kalıcak sarılmış bilime ahtapot misali.sonra.....**
    #2697470 (batan geminin mali, 14.12.2007 21:14)
  4. bizi yakan insan.
    (bkz: çıkışta dövelim bunu)
    #2697473 (sokullu, 14.12.2007 21:16)

© 2008 - uludağ sözlük

lorenzo romano amedeo carlo avogadro başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. lorenzo romano amedeo carlo avogadro ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu lorenzo romano amedeo carlo avogadro nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» var misin yok musun mevlut un annesi » ibrahim kutluay » polonya » hattori hanzo nun baseball sevmesi » sizofreni oldugunu anlama yontemleri » banyo yapmak vs dus almak » izmir de carsaf giymek » kahramanmaras » ayni nickle baska sozlukte yazan yazarlar » brugge » adana motor meslek lisesi » serhan kelleozu » ortunmek erkek egemenliginin disavurumudur » corum » basliklari alt alta okumak » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » napan » ben bu yaziyi sana yazdim » mehmene banu » ttnet » yilanla poz veren manken » sevil aki » merve yi tavla » cahil kalabaliklar tarafindan linc edilmek » oss birincisinin uludag sozluk ten cikmasi » alti gun orucu » elektronik diskoteknostronik » penisi fermuara kistirmak » facebook » zenginligin ayiplandigi ulkede yasamak » yakisikli arkadasi ile fotograf cektiren tipsiz