lord henry 

kapat
  1. dorian gray in portresi'ndeki farklı hayat görüşleriyle kötü ve güzel karakter.
    #1722399 (yasakani, 04.06.2007 00:06)
  2. -hayırlı ossun gaça aldın taunuzu henry?
    -dakasa verdüm hacı muradı ikibuçuğ saydılar beşyüz verdüm üste michael aga.
    -eyi eyi uzun yolda yaylanur bu, ne demüş, alursan fort olursun lort.sen de oldun lort henry, hayırlı ossun.
    diyaloğundan kalma aristokrat ünvanlı henry.
    #1722622 (sıpa, 04.06.2007 00:40 ~ 05.06.2007 00:55)
  3. oscar wilde'ın kendisine çok yakın bir karakteri anlattığı söylenmektedir bu karakterle.
    zekası ve kabiliyetleriyle, belki doğru ya da iyi diyemeyeceğimiz ancak 'güzel' olan şeylerin yapılması gerektiğini savunan karakterdir ki bu yönüyle hayattaki ciddi bir meseleye dokunmuş olması da yapıta değer kazandıran unsurlardandır.

zira, insan doğruyla güzel arasında kalmaz mı çoğu zaman?
    #1933753 (yasakani, 14.07.2007 18:17)
  4. oscar wilde göre, dünyanın onun hakkındaki düşündüklerini yansıtan karakterdir. inanılmaz karizmatik ve karmasiktır.
    #2078038 (lorek, 06.08.2007 02:26)
  5. yeni bir yazar.

(bkz: hoş geldiniz)
    #3187892 (ecayip heyvanlara benziyirsen, 25.03.2008 13:32)
  6. az ama öz yazar.
    #3704123 (fuathusnukayacan, 22.07.2008 20:29)

© 2008 - uludağ sözlük

lord henry başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. lord henry ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu lord henry nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» grand ekinoks » sicarsin » fairson » ankaragucluler saraba dustuler » vicortus » the richest man in bayburt » cit » angel of death » iki sozluk yazarinin evlenmesi » saldiray abi » kars » ugur isilak » entry ve nick uyumu » nisasta » megadeth dinlerken ders calismak » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » salvar » marka giymeyen sigara icmeyen bara gitmeyen genc » fortis » norrda » mutluluk » gigi la trottola » hakkari » no tanri no cry » bruksel » hopa » terzi nikola » kufurlu atasozleri » the fall of max payne » ayak parmagi » halayi biz cekeriz mala damat vurur