lolo jones 

kapat
  1. cüneyt koryürek* in ve benim daimi favorim birleşik amerikalı sprinter. şöyle de güzel bir internet sitesi vardır kendisinin;

http://www.runlolorun.com

hem filme* gönderme yapmış hafiften, hem de konsepte uygun bir domain olmuş. kısaca süper olmuş vallaha bin kat daha arttı sempatim.
    #3808454 (isildur, 12.08.2008 18:08)
  2. gün itibari ile 100 m engelli finalinde rahat şekilde önde götürdüğü yarışı sondan 2. engelde ayağının engele takılması ve dengesinin bozulması sonucu kaybeden zat. bi ağladı bi ağladı görmeyin. çin de olup teselli edesim geldi vallaha. türkiye ye herhangi bir organizasyon çerçevesinde gelirse * aynı gün aynı saatte galatasaray ın şampiyonlar ligi final maçı dahi olursa onun yarışına gidecem.
    #3840464 (isildur, 19.08.2008 17:52)
  3. lolo ne yaptın...

(bkz: pekin 2008)'in en dramatik, en şanssız anlarından birini yaşamıştır biraz önce. 100 metre engelli finalinde önde götürdüğü, yüzde 99 kazanacağı yarışta sondan ikinci engele takılarak dengesini kaybetmiş ve 10.72'lik derecesi ile yedinci sırada tamamlamıştır.

tekniği, tarzı ve güzelliği ile son yıllarda 100 metre engellide en sevdiğim atleti olan harika sprinter. bu şekilde kaybetmesi gerçekten çok acı oldu. çizgiyi geçtikten sonra yere yıkıldı ve dakikalarca kalkamadı yerinde. içim bir tuhaf oldu bak tekrar, daha fazla konuşamayacam...
    *
    #3840481 (pharaun mizzyrim, 19.08.2008 17:54 ~ 17:55)
  4. sondan bir önceki engelin kendisine lolo yaptığı atlet. "bana da mı lolo demesin" manasız olur.
    #3840852 (sle7in, 19.08.2008 19:16)
  5. engele takılması ile 100 metre engellide dawn harper birinci olmuştur.
    #3845638 (Unay, 20.08.2008 20:47)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

lolo jones başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. lolo jones ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu lolo jones nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about lolo jones. Copyrights of the articles are belong to their authors.