lois lana 

kapat
  1. sözlüğün kocaeli kanadından yeni bir yazar. uludag sozluk kocaeli zirvesiiçin yeterli sayı varmı diye düşünenler sevinecektir. hoşgelmiştir.
    (pilotmont, 12.05.2006 17:43 ~ 17:45)
  2. hem kocaeli kanadında yer alması hem de nickiyle doğrudan sempati kazanmış yazardır. bir değil bin superman kurban olsun sana.*
    (tankut kabza, 06.10.2006 19:35)
  3. superman in hayatı boyunca aşık olduğu iki kadının lois lane ve lana lang ın isimlerini kendine nick olarak seçen sanırsam superman fanatiği ikinci nesil yazar.
    (hizir, 07.10.2006 18:24 ~ 18:25)
  4. smallville potborisi yazar. Clark mlark..
    (double cross, 04.08.2007 01:01)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» acik bufe » genc fenerbahceliler » f1 turkiye » enteresan mesai » guzel fakat hicbir erkegin ilgi gostermedigi kiz » water » volkan demirel » pipo bitince yere atip uzerine basmak » hayat mars etti » sebnem ferah in elini opmek » sozluk yazarlarindan aforizmalar » bursaspor taraftari » bir ishak sin bir cemil » 20 mayis 2008 turkiye slovakya maci » demir aliyo » karizmaniz var mi varsa kac santim » simple plan » 17 agustos 2008 galatasaray kayserispor maci » turkcell super lig 2007 2008 sezonu » bir derdim var » hayedeh » forwardla bak ne olacak » divan i kebir » donla denize girmek » seyh bedreddin » ihsan cibelik » 30 gun caylaksiniz » antu » bf 109 a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa