lmbk 

kapat
  1. "lerzan mutlu burda kustu" anlamında kısaltma. çok kötü entrylerde kullanılabilir.

sabah sabah gelen edit: lm nin o ağızla kusma durumu ilk bakışta alien izlenimi verir diye düşünüyorum. * * * ya*
    (gregor incegor, 05.05.2006 04:10 ~ 07.05.2006 03:20)
  2. ilk bakışta lombak'ın kısaltmasıymış gibi düşündürten başlık.
    (spectracef, 05.05.2006 04:15)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» googler » smiley sentetizmi » erdinc olgacli » dert sahibi olmak » azrail e hareket cekmek » selcuk yula » euro 2008 turkiye aday kadrosu » yalandan da olsa » in tune » kuku kuku pense » sultan » yorgunluk » telis » islam in hosgorulu olmamasi » aslanlar sahada tribunler ayakta » darbe olursa turkiye 15 yil ileriye gider » crystal family resort hotel » kirsehir in tarihi eserleri » mutsuz insan » ruya icinde ruya » yasaklanan sitelere alternatif uyari yazilari » nihat dogan in slash ile dunya turnesine cikmasi » 404 not found » gulf stream » ceyhan in tarihi eserleri » fenerbahce ye 69 transfer » sound enhancer » fikret bey » closure a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa