live in the shadow of the blues 

kapat
  1. whitesnake'in 2006 turnesi sırasında çeşitli yerlerde kaydedilen şarkılarının toplandığı üçüncü konser cd'sidir. albüme adını veren şarkı epey eskilerden gelen, 1979, walking in the shadow of the blues'dur. albümde yer alan 2 cd içerisinde hemen hemen bilinen tüm whitesnake hitleri vardır. benim için en önemli bonus ise ilk defa konser yorumunu duyduğum the deeper the love olmuştur. *

live in the still of the night dvd'sine göre daha zayıf bir prodüksüyonu olan albüm ses açıldığında istenen atmosferi yaratmaktadır.

ayrıca albüm içerisinde yıllar sonra ilk defa yeni şarkılar yer almıştır.
    #1036957 (slide, 22.12.2006 13:46)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

live in the shadow of the blues başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. live in the shadow of the blues ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu live in the shadow of the blues nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about live in the shadow of the blues. Copyrights of the articles are belong to their authors.