live era 87 93 

kapat
  1. guns n roses'ın konser kayıtlarından oluşan albümü. tüm klasik şarkılarının, harika seyirciyle beraber söylediği şarkılardan oluşur. özellikle dikkatimi çeken, beni gaza getiren, knockin on heaven s door şarkısında, seyirciyi deli gibi bağırtması, nakaratı onlara harika bir şekilde söyletmesidir.
    en harika şarkılarından olan estranged daha farklı bir soluk bulmuş bence. daha yaralayıcı, don t cry da öyle.
    albümdeki şarkılar ise:

[disc 1]
    1. nightrain
    2. mr brownstone
    3. it s so easy
    4. welcome to the jungle
    5. dust n bones
    6. my michelle
    7. you re crazy
    8. used to love her
    9. patience
    10. it s alright
    11. november rain

[disc 2]
    1. out ta get me
    2. pretty tied up
    3. yesterdays
    4. move to the city
    5. you could be mine
    6. rocket queen
    7. sweet child o mine
    8. knockin on heaven s door
    9. don t cry
    10. estranged
    11. paradise city
    #657193 (thetempleoftheking, 22.09.2006 18:46)

© 2008 - uludağ sözlük

live era 87 93 başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. live era 87 93 ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu live era 87 93 nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» hasan i basri hazretleri » repesaj » tipsiz ve cirkin yazarlar silinsin kampanyasi » adres soran adama ana avrat duz gideceksin demek » omuz attigi kisiden dayak yiyen ezik tip » seyh sait » yabanci dil ogrenme yollari » basliklari alt alta okumak » henuz kimse entry nize budur iste dememis » seri eksi oy veren ibne olmanin hazzi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games