livaul islam 

kapat
  1. islam sancagi manasina gelen eski bir dergi.

enver pasa'nin da yazilarinin oldugu iddia edilen dergidir.
    #1409078 (ankakusu, 14.03.2007 01:35)

© 2008 - uludağ sözlük

livaul islam başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. livaul islam ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu livaul islam nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ankaragucluler saraba dustuler » ultra emperyalizm » discilerin berberlerden fazla degdirmesi gercegi » kagit mendil » mufteri her zaman haklidir » kedikemal » paint it black » bana masaj yapsana diyen komsu kizi » bir deniz gider bin deniz gelir » amerika daki mali kriz hakkinda merak edilenler » a kiss to remember » sinop » ogrenci ogretmen diyaloglari » toygar isikli » uludagsozluk de temali reklam » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » freedean » pancho villa » nekromantik » bako » jesus fucking christ » adalet ve kalkinma partisi » biz adanaliyik kebabi severik » scooterda aglamak » superseks » cuma namazina gitmeyen musluman erkek » creed » el feneri » cicek » yatmadan once yuz firca darbesi » grup seks yaparken ufak cocuga yakanmak