livaneli efsane konserler 

kapat

1. zülfü livaneli'nin konserlerinden oluşturduğu muhteşem albümüdür. 2 cd ve 25 şarkıdan oluşan bu albümde, Ankara Hipodromu'nda beş yüz bin kişinin izlediği tarihi konserden, odtü, efes ve aspendos antik tiyatroları, istanbul Açık Hava Tiyatrosu ve rumeli hisarı gibi konserlerine kadar birçok konserin kaydı bulunuyor.

1- sevda değil
    2- Merhaba
    3- Saat Dört Yoksun
    4- memleket kokulu yarim
    5- Sevdalı Başım
    6- Kardeşin Duymaz
    7- karlı kayın ormanı
    8- Nefesim Nefesine
    9- Memik Oğlan
    10- Sevdalım Hayat
    11- yiğidim aslanım
    12- Atlı
    13- Gözlerin
    1- kan çiçekleri
    2- Böyledir Bizim Sevdamız
    3- leylim ley
    4- Sus Söyleme
    5- güneş topla
    6- Akdeniz
    7- Kız Çocuğu
    8- belalım
    9- Duvarlar
    10- Gün Olur
    11- özgürlük
    12- Bilmem Şu Feleğin
    #978803 (vend avesta, 10.12.2006 23:03 ~ 23:35)
  2. hipodrom halen seyirci rekorunu elinde bulundurur ve dünyanın en büyük korosu olarak bilinir.
    #978933 (roy orbison, 10.12.2006 23:26)
  3. zülfü livaneli'nin en güzel albümlerinden biri.
    #2016108 (leggare, 26.07.2007 20:43)
  4. livaneli sadece türkiye'nin değil dünyanın gerçeği...
    (bkz: tokyo journal)

zülfü livaneli'nin müziğini severek dinliyorum.
    (bkz: mihali gorbaçov)
    #3079046 (iktidarsiz jigolo, 01.03.2008 13:43)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

livaneli efsane konserler başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. livaneli efsane konserler ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu livaneli efsane konserler nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about livaneli efsane konserler. Copyrights of the articles are belong to their authors.