little walter 

kapat
  1. bLues tarihi'nin en kraL armonikacıLarı arasın yer aLır.. sağLam bir heriftir.. armonikayı çaLarken bLues'un hınzır ve mutLu yönünü dinLeyiciye sunar..
    #2007516 (Tucimania, 25.07.2007 16:00)

© 2008 - uludağ sözlük

little walter başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. little walter ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu little walter nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» yasayan islam » niye cattin kaslarini » hey dostum fransa demistin irak cikti » tkp » yaran diyaloglar » milliyetcilik » bundan sonraki amacim taksim meydani nda soyunmak » muteahhit » michelin » vacuum cleaner » savasmak » damdaki testiyi kirmak » kufredilen hocanin arkadasin akrabasi cikmasi » alphawezen » dr cureklibatur ve bay arkin » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » factory girl » v for vendetta » augustus hill » fenerbahce nin transfer politikasi » var misin yok musun » sorun kurdun kendisidir » skor yazari » luciddreaming » death note » fakir ve ezik yazarlari bos birakmaya gelmez » ahiret » televizyon programinda takla atan kadinlar » slaughter » daniel shays s rebellion » son istasyon