listesi 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. ulu karma listesi
  2. ceki listesi
  3. saglik listesi
  4. konusanlar listesi
  5. katilim listesi
  6. akor listesi
  7. yedek listesi
  8. abd nin sabika listesi
  9. abazanin msn listesi
  10. tutuklanacaklar listesi

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» allah tum muslumanlari korusun » it s gonna be me » somut » tufanbeyli nin tarihi eserleri » mitheithel » hayati diger insanlardan bir adim onde yasamak » turk erkegi » goodboy » the human game » diksiyon dersi veren dilsiz » cahille etme sohbet her sozu bir bas incitir » taklamakan » gunumuz turk siirinden unutulmaz dizeler » kondom » okey oynamayan dorduncu selim » pisma ne o lyubvi ili tretya eloiza » yesilhisar in tarihi eserleri » uludag universitesi muzik festivali » cep telefonu ne lan » alevionline » tarihin sonu » erzincan in tarihi eserleri » bakkaldan sakiz calan cocuk » torrent arena » kameraman feridun » calinmis goruntuler yonetmeni » contagious » sevgilinin pembe panjurlu ev hayali kurmasi » nizam i alem a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa