lisp 

kapat
  1. 1958 yılında mit'ten John McCarthy tarafıngeliştirilen en eski programlama dillerinden biri. kendinen sonra gelen bir çok dili etkilemiştir(smalltalk,logo,ruby). her şey listedir mantığına göre çalışır. .net platformu için L#(sharp) üretilmiştir. daha hızlı ve daha verimli kod üretilebildiği iddaa edilir. http://www.paulgraham.com/lisp.html
    #2080101 (zebun, 06.08.2007 15:57)
  2. Lisp iyidir hostur ama (bkz: bi de degisken alabilseydim)
    #2080172 (fenasi kerim, 06.08.2007 16:14)
  3. autocad için, parametrik ve otomotik çizim yapmayı sağlayan script dilidir. Autolisp olarak ta bilinir.
    #2359290 (prof, 22.09.2007 07:51 ~ 07:54)
  4. adı üzerinde(List Processing Language) her şeyin listeler üzerinde döndüğü özyinelemeyi(recursion) pek seven bir dildir.
    #2706452 (node28, 17.12.2007 10:39)
  5. baslamak icin uygun bir yer:
    http://www.gigamonkeys.com/book/
    #2710758 (node28, 18.12.2007 10:35)

© 2008 - uludağ sözlük

lisp başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. lisp ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu lisp nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» before the dawn » bir desti izdivac jurisi olarak james ford » fikri sonmez » pipinin fermuara sikismasi » tecrit » stalker » dis tedavisinin ticari cikar icin kullanilmasi » paf » kedikemal » gokhan zan in sakatlanmasi » imper » hakan albayrak » kompleksiz insan » 20 ekim 1915 galatasaray fenerbahce maci » radyo televizyon ve sinema » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » ideal penis boyu » hata yapmayi tekrarlamak » xvideos » ercan » dusty kid » turbanimi da takarim bikinimi de giyerim » nevsehir » bursa » hayal kirikligi » o yazar benim » kablosuz internet caiz degildir » avon urunlerini satan kiz » jelena jankovic » dunyanin en cok kufur yiyen insani » wahayra