liseden 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. liseden mezun olmak
  2. duz liseden mezun olmak
  3. liseden ukte kalanlar
  4. duz liseden bozma universiteler
  5. liseden universiteye tasinan aliskanliklar
  6. 98 yasinda liseden mezun olan nine
  7. liseden sonra erkeklerin cogunun sac uzatmasi
  8. ablanin liseden kalma siir defteri
  9. liseden bozma devlet universitelerinde okumak
  10. liseden beri ayni defteri kullanan universiteli

© 2008 - uludağ sözlük

liseden başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. liseden ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu liseden nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» 10 ekim 2008 ankara depremi » ertugrul saglam » seri eksi oy veren ibne » alternatif prezervatif reklam sloganlari » hexenkessel » turgay bahadir » uludag sozluk yazarligi yemini » requiem for a dream » kisveye burunmek » royal academy of dramatic art » lise yillari » acemisinden ankara notlari » caylakliga derin manalar yuklemeye calismak » her an kapitalizm yikilacak diye bekleyen ebleh » agiz yirtmak » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » muhalif oldugu icin silik olan yazar » ataturk cagdasliktir » ibu sozluk » erkek delisi » rusya borsasi » ayyash maghanda » frank rijkaard » ulu tv icin program onerileri » politik ve stratejik arastirmalar toplulugu » starbucks her gun 170 bin litre suyu bosa akitiyor » sagopa kajmer in rapper oldugunu iddia etmek » kaynima kaydim » israil » istanbul park » tencereyi ocakta unutmak