liseden sonra erkeklerin cogunun sac uzatmasi 

kapat
  1. liseyi bitirmis yagiz delikanlilarin cogunda gorulen ve nedeni henuz tam olarak belirlenememis olmakla birlikte lise sonrasi rahatlamanin bir disa vurumu olarak aciklanmaya calisilmis durumdur. garipsenesi ayni zamanda denenesidir.
    #2663307 (teneke adam, 05.12.2007 01:45)
  2. hevesini alıp,saçlarını kestirmek istediğini belirttikten sonra bu gençler genelde "olm uzama döneminde tırt geliyor sana.hele bir tam uzasın o zaman da beğenmezsen kesersin." diye gazlanırlar.

uzatma tribine girme isteği tamamen milli eğitim bünyesindeki okulların gardiyanvari yöneticilerine karşı olan tepkilerinden süregelir.
    #2663320 (jansoldier, 05.12.2007 01:49 ~ 01:52)
  3. bütün lise hayatı boyunca saçların ile müdür yardımcılarının inatlaşması ve uzun saçlı gezmenin içinizde bir ukte olarak kalmasının sonucu eylemdir. ancak bende artık yasak olmadığından olsa gerek ters etki yaratmıştı ve gidip üçe vurdurmuştum.
    #2663324 (eurasia, 05.12.2007 01:50)
  4. yazar bir kaç gün öncesinde mezun olduğu liseyi ziyarete gitmiştir.

md : müdür yard.
    ben: ben

md - lan oğlum o saçlar ne öyle okulda pek meraklıydın uzatmaya ne oldu serbest olunca içinden gelmiyo mu?

ben - valla nasıl derler hocam tam dediğiniz gibi şimdi siz bana kızamıyorsunuz istersem belime kadar uzatırım ama o zaman da heyecan vermiyo ki hem böyle iyi.

(bkz: bu da böyle bir anımdır)
    #2663325 (lost control, 05.12.2007 01:50)
  5. okul çağında çok isteyipte bir türlü saçını uzatamayan kişilerin, hınçlarını alma yoludur. * *
    #2663329 (maximus, 05.12.2007 01:54)
  6. özellikle saç ve sakal konusunda idareyle kanlı bıçaklı olan öğrencilerin * lise bitince özgürlüklerini sonuna kadar yaşamak istemelerinin doğal sonucudur.
    #2663332 (shinoda, 05.12.2007 01:54)
  7. akside mevcuttur. liseden mezuniyetin verdiği olgunluk etkisiyle, "kıl, tuy hikaye! saçıma bakacak kız yol alsın serzenişiyle, gidip saç 3 numaraya da vurdurulur. güzel de olur.
    #2663360 (hocuspocus, 05.12.2007 02:02 ~ 02:03)
  8. arayış içinde olan kişi.
    #2664286 (kimse yazmazsa ben yazarim, 05.12.2007 12:49 ~ 13:34)
  9. liseden sonra erkeklerin çoğu saçını uzatmaz. ben ve etrafımdaki küçük dünyamdakilerin çoğu uzatıyor demek istendiği zaman doğru bir sonuca ulaşılabilir belki.
    #2664289 (only want to be exist, 05.12.2007 12:52)
  10. (bkz: yılların birikimi)

eninde sonunda yine kesitrmekle son bulacak eylem.

(bkz: iş güç sahibi olmak)
    #2664296 (filozofil, 05.12.2007 12:53)
  11. bu tutkunun başlangıcı şahsımın içinde ilkokul 6. sınıfa dayandığı için, bir sene sonra ehliyeti alıp saçlar uzatıldıktan sonra arabada metal militia dinlerken arabanın kıçını kaydırarak okula girme hayalimi körüklemeye sebep olmuş olaydır.

müdür yardımcısı 1: hasan kurutaş
    müdür yardımcısı 2: ercan ay

pazartesi günüdür. pazar akşamından traş olunmuştur...

md1: oğlum senin traşın gelmiş
    ben: sakal mı? ***
    geçen senedir. ercan ay sürekli favorilere takmaktadır...

md2: oğlum favorilerini kes demiştim dün?
    ben: hocam kestim ama siz de çok üstüme geliyorsunuz!! **
    yine geçen senedir:

barış gayet güler bir yüzle:

barış: günaydın hocam!!!
    md1: saççç traşı olacaksınnn!*

beni bi sonraki gün okula gitmeme konusunda içten içe tetikleyen, yeri geldiğinde illallah dedirtip okuldan kısmi olarak soğutan bir sorunsaldır bu saç uzatma durumu... gerçi müdür yardımcılarımızın suçu yok ya onlar emir kulu; sistem yanlış sistem! haydin hayırlı traşlar.
    #2664319 (ozix, 05.12.2007 13:03)
  12. lise ve dengi okullarda kisla turu egitimden bunalan genc bunyelerin, hiyerarsik sistemden sosyal sisteme gecisi ayinidir.
    #2664358 (auspuff, 05.12.2007 13:15)

© 2008 - uludağ sözlük

liseden sonra erkeklerin cogunun sac uzatmasi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. liseden sonra erkeklerin cogunun sac uzatmasi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu liseden sonra erkeklerin cogunun sac uzatmasi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» daniel gonzalez guiza » badi ekrem » gonullu askerlik » kedi ve kadin arsindaki benzerlikler » allahsiz sevgili » en yakin arkadasla sevismek » uc horan kilisesi » 14 kasim 2002 panathinaikos fenerbahce maci » turk ve kaikos adalari » i love you zico » henry hill » trabzon » carlos alberto oliveira capone » nod32 » fenerbahce fenerbahce gibi oynamali » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » nisa suresi 34 ayet » otobuste telefon kapatmak » hirka » milan baros un gay oldugu iddiasi » yazar olmak isteyen fenerlilere nick onerileri » yay burcu kadini » bakir » anadolu islami » aral ithalat » yaprak sarmasi » necati bilgic in mhk baskani olmasi » radyo uludag » 5 ekim 2008 fenerbahce kayserispor maci » istikrarsiz » nike