lisede rehberlik hocasi fantezileri 

kapat
  1. bütün rehber öğretmenleri utandıracak fanteziler.
    #2133190 (anlayan el sallasin, 14.08.2007 20:31 ~ 15.08.2007 00:15)
  2. yaşanmıştır...

+ hocam ben istanbul üniversitesi ulastirma ve lojistik bölümünü yazıcam. nasıl olur?
    - ehe! sen ordan ne olunacağını biliyo musun?
    + eed. biraz araştırma yaptım. lojistik sektörü hızla büyüyomuş filan. hem ne olunuyormuş ki bilmediğim?
    - tır söförü.
    + ahahah. peki başka fanteziniz var mı?

edit: yazdım. okudum. hatta bitirdim bile. kesinlikle tır söförü olunmuyo. ehe!
    #2133316 (dancing in the moonlight, 14.08.2007 20:59 ~ 21:28)

© 2008 - uludağ sözlük

lisede rehberlik hocasi fantezileri başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. lisede rehberlik hocasi fantezileri ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu lisede rehberlik hocasi fantezileri nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» yucelay sal » amerika ay a gercekten cikti mi sorunsali » capoeira » gise rekoru kirmak » bebisim » radical noise » emre can » olimpik havuz » sacma sorulara sacma cevaplar » tanrinin kadin yuzu a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games