lisede hoslanilan kizi yemekhaneye kosarken gormek 

kapat
  1. besinci ders... dersin sonları.. öğle tatiline üç, bilemedin beş dakika kalmış. yeni evlenen hoca sınıfı bırakmış, masasına dayanan inek kızlardan yeni kocasıyla ilgili gelen soruları karşılıyor. "nasıl tanıştınız?", "kocanızın işi ne?", "yakışıklı mı?" "çükü büyük mü" gibi sorular... arkada kalabalık bir güruh futbol sohbeti yapıyor, iki üç potansiyel boğaziçi adayı test çözmekte... ben ise uzaktan sevdiceğimi kesiyorum. allah için güzel kız. sinemada elini tutuğunuz zaman karın gurultusu başlatacak kadar güzel..

çoğunlukla "o da bana karşı bir şeyler hissediyor" diye düşünüyorum. muhtemelen var bir şeyler, ama söyleyemiyor. kesin var canım... zira ramazanı derste üç kere bana bakarken yakalıyorsam, kendisini dokuz kere yakalıyorum.. bu bir şeye delalet. yoksa normal insan niye baksın 9 kere birisine değil mi? kesin var, kesin. ramazan da ibne midir nedir bu arada, mnsktm psikopatı..

yine iki üç kere bakışıyoruz aşkımla, nedense kendisi bugün pek mutlu görünüyor. kıpır, kıpır. "lan gidip yanına söyle" diyorum kendime. "söyle ulan. tam zamanı." diyorum, "kaçırma fırsatları". bir an gaza gelerek kalkıp sırasına gidiyorum.. arkasındaki boş sıraya oturup, "naber?" diyorum, dönüyor "zil çalcak şimdi, yemekhane..." diye cevap veriyor. anlamıyorum, cevap tatmin etmiyor. bir iki saniye ne demek istediğin düşünüyorum. "zil mi?zil mi çalaca...?" derken mına kodumunu zili çalıveriyor..

işte o an, zaman duruyor benim için. o ağzına sıçtımının zilin çalmasıyla duruşuyla, sohbetiyle, güzelliğiyle bir zerafet timsali olan kız birden pavlovun köpeğine dönüşüyor. hulk gibi kalkarak önündeki sırayı itip, iki büyük adım atıveriyor... önünde koşan cezmiyi ceketinden çekerek egale etmesinin ardından , ramazanla omuz omuza bir mücadeleye kaçınmadan giriyor. akabinde sert bir dirsek darbesi ile çocuğu yere düşürüp, daha zil susmadan sınıfı terkediyor. ben hala ağzım açık otururken yere düşmüş ramazana bakıyorum. ramazan da bana bakmakta. "nereye gitti o?" diye soruyorum.. ramazan ayağa kalkarken "yemekhaneye gitti, bugün yemekte döner varmış. ohhh misss.." diye cevap veriyor.
    #3711660 (salcali ekmek, 24.07.2008 08:56 ~ 29.07.2008 08:14)
  2. (bkz: lisede hoslanilan kizi tabakhaneye kosarken gormek)
    #3711663 (RascalKing, 24.07.2008 08:57)
  3. hoslanılan kızı kafanızda tanrıca gibi yaptıktan sonra yani; "o yemez, o sıcmaz, o osurmak nedir bilmez" ve sonrasında gerceği gordugunuzde dumur olma durumu.
    #3711730 (yogurtsuzcacik, 24.07.2008 09:22)
  4. eğer bir erkeğin arkasından ona yetişmek için koşuyorsa iç burkan bir eylemdir.
    #3711734 (bedevix, 24.07.2008 09:23)

© 2008 - uludağ sözlük

lisede hoslanilan kizi yemekhaneye kosarken gormek başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. lisede hoslanilan kizi yemekhaneye kosarken gormek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu lisede hoslanilan kizi yemekhaneye kosarken gormek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» dexter morgan » ayse arman » kamuran akkor » john fante » pkk yi savunan sagci » rentboy » halk ekmek sirasinda meksika dalgasi yapmak » eksi sozluk » sol frame ve mahmut iliskisi » tarihten entry ornekleri a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games