lipus 

kapat
  1. 5.nesil yeni bir yazar.

(bkz: hoş gelmiş)
    (toptan korkan basarili kaleci, 29.04.2008 21:25)
  2. asıl itibariyle "lupus" tur... latince kurt demektir. "homo homini lupus" = insan insanın kurdudur
    (lipus, 08.05.2008 14:59)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» kursun gecirmez jartiyer » lock stock and two smoking barrels » doris dorrie » dogu akdeniz universitesi » korkma ben humanist degilim » fitre olarak akil fikir vermek » havayolu » aranan kan tuncay ozkan » efendi » tse » hazro nun tarihi eserleri » hacan olesim gelir » nescafe 3 u 1 arada » korpe » son iyi oylanan entrylere eksi oy veren ibne » josh holloway in eski sevgilinin yerini almasi » benimle evlenir misin » kayseri erciyesspor » evli olmamak » sofya » muz » incirlik te turk askerinin kelepcelenmesi » galatasaray » tutumlu ogrenci » avlanmak » ders niteligindeki fikralar » yeni celtek direnisi » 2008 yilinda hala mailleri forwardlayan bunye » libre a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa