linux benim isyanimdi 

1. teknik programlarını linux'da çalıştıramamış ve istemeye istemeye windoıws a dönmüş bünyenin ağzından dökülmesi muhtemel cümle.
    (sovenist sovalye, 08.05.2008 02:25)
  2. günümüz işletim sistemi devi windows'un girdaplarından kurtulamayan insanoğlu feryadıdır.
    isteriz ki tüm işletim sistemleri exe'ce exe'ce yapılansın.
    (azarath, 08.05.2008 02:27)
  3. <fon-muzigi>
    niriniiim niriniiiim niriniiiiiimmmm!
    dim dim diririimm dim dim dii rii riiiim,
    dim dim diririimm dim dim dii rii riiiimmmm.
    yillar yili, dert yolunda, ben acilarin cocuguyum
    ...
    </fon-muzigi>

linux un tomcat ve sql problemleri ile ugrasmaktan islerinden bir kac hafta geri kalmis, sonradan toparlamis coder sozu.
    (revolter00, 08.05.2008 02:31)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» shots on target » bencil sevgili » el classico » 18 yas hayalleri » kro olarak dogmak » ebru salli » unlulerden duymak istenilen sozler » tarihteki buyuk yalanlar » telemaque » kemal unakitan » rapper ninja » pikolo klarinet » toplumsal sistemler » aangelicaa » hayrettin demirbas » anketin zararlari » sol frame e gelmesi engellenmis basliklar » eski sevgili » salam » muro » baba » seyh bedreddin » ben dogdugumdan beri acim » emg hz » severken terk etmek » gonullere taht kurmak » memet ali alabora » telefon » jessica biel a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa