linspire 

kapat
  1. "windows benzeri linux" ya da "linux ortamında windows deneyimi" gibi bir sloganla ortaya çıkmış şirket ve dağıtım adı. ilk adları "lindows" idi ve dava konusu olmuştu microsoft ile.

click and run (cnr) adını verdikleri uygulama sayesinde programlar, codecler, vs.'ler derleme derdi olmadan yüklenebiliyor. işin güzel yanı, bu uygulama ile program satabilmeleri ve para kazanabilmeleri.

ayrıca freespire adını verdikleri bir sürümleri var. fakat cnr konusunda kısıtlı.
    #1287823 (bl, 11.02.2007 01:15)
  2. http://www.linspire.com/
    #3272315 (vakanuvis, 15.04.2008 05:04)

© 2008 - uludağ sözlük

linspire başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. linspire ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu linspire nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kadin » usain bolt » bekaret kemeri yerine citcitli badi kullanmak » kemalistlerin gerici olmasi » yaran tekel bayii isimleri » 21 yuzyilda hala metal muzik dinleyen insan » turkce ye sokmak » shaqmarion » haydarpasa tren istasyonu » surekli negatif olan insanlar a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games