lindsay davenport 

kapat
  1. Soğukkanlılığıyla ünlü tenisçi. Çok hoş bir bayandır ve ev hanımı gibi bir tipi vardır.tam kötü oynuyor derken klas bir vuruşla kendisini hemen affettirir. Şanssı geçen 2005 Wimbledon finalinde skatlığı sebebiyle Venüs Williams'a yenilmiştir. martina Hingis'in ağababasıdır.
    #260265 (maksat muhabbet, 19.05.2006 03:13)
  2. bana tenisi sevdirmiş insandir,stilini futbolda ki hagiye benzetirim,fazla koşmaz,ama cok tekniktir,bunu okursa ve turkce ogrendiyse bir imzali tenis topu gonderir artik. *
    #260422 (optimus prime, 19.05.2006 04:43)
  3. http://www.sporting-heroe...ORT_Lin_19990704_MR_L.jpg
    #915736 (abberline, 27.11.2006 05:00)
  4. anne olacağı gün tenisi bırakacağını açıklayan mükemmel tekniği ve soğukkanlı tavırlarıyla kendisini izlettiren amerikalı tenisçi.
    #1006572 (serander, 16.12.2006 14:45)
  5. wimbledon 2008 2.tur maçında Arjantinli rakibi Gisela Dulko ile oynayacağı maça birkaç saat kala söz konusu turnuvadan çekildiğini açıklayan tenisçi. üzüldük bu habere doğrusu. çünkü kendisi bu turnuvayı 1999 senesinde kazanma başarısı gösterdiğinden eski günlere döner diye bir umut taşıyorduk içimizde.

öte yandan, 1996'da fransa acik tenis turnuvasi'nı (roland garros), 1997'de amerika acik tenis turnuvasi'nı kazanmıştır.
    #3585460 (bionic, 26.06.2008 16:54)
  6. sağ dizindeki sakatlığı sebebiyle 2008 pekin olimpiyatları tek bayan müsabakalarından çekilmiş bayan raket.
    #3794749 (notrinova, 09.08.2008 20:32 ~ 20:33)

© 2008 - uludağ sözlük

lindsay davenport başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. lindsay davenport ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu lindsay davenport nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» askerlik hizmeti sirasinda terorist avlamis insan » guclu devlet ile zayif toplumun uyumu » turk solunun nazim hikmet fetisizmi » ataturk un turk olmadigi iddiasi » hatirlamiyorum » atarax » ercan saatci vs damat hobbit pasa » yarasi olan gocunur » sabahin 10 unda matkapla uyandiran alt komsu » latrell sprewell » latince » bulbulum altin kafeste » tia dalma » kiyametin 2013 de kopmasi » damat hobbit pasa » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » savci zekeriya oz un yegeninin goz altina alinmasi » fabala » demet akalin » esref sencer kuscubasi » havlayan ibne kopek » slip mayo giyen kir sacli amcalar » namaz » kokain yok » jakuzi » nevai » her turk her konunun uzmanidir » aci biber tursusu kavanozundaki suyu kafaya dikmek » sayin sozluk bana hanimefendi bulur musunuz » recep tayyip erdogan i itici yapan detaylar » congma