linda 

kapat
  1. (bkz: melinda)
    #1385992 (wolfshade, 07.03.2007 21:08)
  2. plovdiv'de verdi pizzada vejetaryan pizza çeşitlerinden birinin adıdır.
    #1386003 (siyuu, 07.03.2007 21:13)
  3. o cirkin* kopisinin adini kendine nick olarak secmis, su an icin yazar olma yolunda emin adimlarla ilerleyen, lha* ege bolgesi sorumlusu.

(bkz: sozlukte aileden birinin olmasi)
    #3087175 (limon cicegi kolonyasi, 03.03.2008 09:30)
  4. Korkunç bir film 3 te mimarın can yoldaşı olan büro koltuğudur.
    #3087190 (FIRDOBA, 03.03.2008 09:43)

© 2008 - uludağ sözlük

linda başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. linda ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu linda nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» cedric » battle cry » engin nursani » duvel i ecnebiye sefiri » turkiye nin silah bagimliligi » mucahid kol » baka mindre men » rockstar » sozlukte yukselen ordu sevgisi » gelin damat fotograflari » hade hade hade lilililili » gulag » bilgi icerikli entry giriyorum o halde varim » eshot » sizofren rengi olarak sari » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » rte den ve ataturk ten nefret eden turk vatandasi » caba uzerine » house of 9 » turk vatandasi » rakibinin en kotu resmini habere koyan gazete » zenci ogrenci » akilli beni bulmaz deli kicimdan ayrilmaz » seninle burada sevismek istiyorum » taraf gazetesi rezaleti » magrur ve duygulu bakabilen abazan » law and order » john fleck » kuscubasi esref bey » osman pamukoglu » peace will come