lincoln un varligindan rahatsiz olan ergenler 

kapat
  1. genellikle fenerbahceli taraftarlardan değil, fenerbahceli cirkeflerden olusan ergenlerdir. yaptiği her $ik hakareket zorlarina gidiyor olmali ki her mac sonrasinda lincoln basliği altinda yazip yazip duruyorlor. yok kendini yere atti yok top sektirdi bizim zorumuza gitti, yok gol atti ke$ke atmasaydi yok, yok calim atti babaannem merdivenden yuvarlandi falan.

e tabi lincoln sizin anliyamiyacağiniz hareket yaparak size hakaret etti ama bunu daha sonra ' ben galatasaray taraftarina bir jest yaptim ' diye acikladi. sizee nööluyoo.

daha farkli kulvarlardan gelin anam. bunlar sökmüyor.

pesin edit : yeah ! her basacağiniz eksi bana ayri bir zevk verecek. öperim.
    #4314467 (zehir, 03.12.2008 23:54)
  2. lipton'un sahada varlığı yokluğu belli olmadığı için bizim buralarda pek görülemeyen tiplerdir bunlar.

hayal dünyasında kahraman yaratıp onu futbol ilahı zannediyor bazı ezikcanlar ya ben ona gülüyorum.
    #4314484 (zorba hayvansever, 03.12.2008 23:56 ~ 23:57)
  3. konuşan meşe kavramına bambaşka bir boyut getiren arkadaşlar. Sizi de seviyoruz be...
    #4314485 (indiana_jones, 03.12.2008 23:56)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

lincoln un varligindan rahatsiz olan ergenler başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. lincoln un varligindan rahatsiz olan ergenler ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu lincoln un varligindan rahatsiz olan ergenler nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about lincoln un varligindan rahatsiz olan ergenler. Copyrights of the articles are belong to their authors.