limoni 

kapat
  1. "iyi değil" anlamına gelen, genelde iki kişinin arasında soğukluk olması durumunda, "aranız nasıl" sorusuna verilen cevaptır.
    (redwinemania, 07.05.2006 18:46)
  2. limon rengine sahip veya bu renge yakın bir renkteki cisim, falan, filan içinde kullanılır.
    (Eqin, 02.02.2007 07:18)
  3. bir sibel can şarkısı...
    (simitcikahvecigazozcu, 02.02.2007 07:18)
  4. li li li li li limoni diye bir bölümü vardır ki şarkıyı katletmektedir.
    (KeviN, 14.02.2007 14:00)
  5. kişiler terk edemedikleri kişilerle tekrar beraber olma ihtimalini verdiklerinden aralarındaki duygusal durumu bildirmek için kullanılanırlar.
    (efe misin, 14.11.2007 10:12)
  6. limon'un kendisine uzatılmasını isteyen lazın limona hitap şekli.

+uzat şu limoni daa.
    (karin, 14.11.2007 10:16)
  7. bildiğin ek$i i$te!
    (galapagoslu iguana, 14.11.2007 10:33)
  8. bir güvercin cinsidir.
    (amacsadeceyasamak, 14.11.2007 11:34)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» maurice williams » hayata dair ic burkan detaylar » engelliler guzellik yarismasi » sirinler i gormek icin uslu duran cocuk » sulama cihazi mantigiyla calisan erkek boynu » fenerbahce nin 3 yil ust uste sampiyon olmasi » bir grup kara carsafli » yapma cocugum yapma evladim » uludag sozluk moderasyonu » vakifbank gunes sigorta » ahmet mahir peksen » devrim » galatasaray » o lisenin tuvaletinde fetus bulmuslar geyigi » her turk yazar dogar » surpriz » aptal numarasi yapmak » biliyorsun » oguz saygin » kralice elizabeth in desti izdivac a katilmasi » warum diyor » ihtiyarlar heyeti » kral faruk gibi para yemek » divrigi nin tarihi eserleri » uma thurman » ingiliz gorgusuzlugu » sirinler i gormek icin kokain kullanan cocuk » izmir » emlakci a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa