limon denilince surati burusan insan 

kapat

1. -psikolojiye göre geçmişte limonla ilgili kötü bir deneyim yaşamış kişinin,her limon kelimesini duyduğunda geçmişte yaşadığı o olaya dönmesi ve bu duruma suratını ekşiterek tepki vermesi durumudur.
    -kişi "limon" kelimesini duyduğu an önce gözleri kararır,sonra suratı beyazlar ve gözleri kısılır,suratının görüntüsü limonun ekşiliğini aratmaz.
    -bu kişi asla limon tüketemez.
    -bu kişiler hayatlarından limonlu pastayı,limonatayı,zeytinyağlı limonlu sarmayı,limonlu pepsiyi,limonlu lipton ice tea'yı çıkarmışlardır.
    -böyle bir özelliği olan insanı en iyi sinir etme yolu ona durmadan "limon" demektir.
    #131684 (asiti kaçmış kola, 25.03.2006 20:58)
  2. bir diğer versiyonu limon görünce çığlık atan insandır. baygınlık geçiren bir kıza bile rastlanmıştır.
    #878329 (kutupsal form, 18.11.2006 23:21)
  3. (bkz: ayi abbas)
    #878340 (mulayim, 18.11.2006 23:23)
  4. aynı şekilde erikte de gerçekleşebilen hadisedir. aslında bu limonu ya da eriği sevmemekten değil de sadece ekşiye karşı duyarlı olmaktan kaynaklanır.

(bkz: kendimden biliyorum)
    #878342 (st27, 18.11.2006 23:23)
  5. (bkz: şeftali deyince ereksiyon olan insan)
    #878346 (heycjcalhadiparcami, 18.11.2006 23:24)
  6. (bkz: limonu okuyunca suratı buruşan insan)
    #1450658 (arabaciarabayatasget, 25.03.2007 01:11)
  7. (bkz: beni tanıdılar siz kaçın)
    #1450688 (cnkt, 25.03.2007 01:19)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

limon denilince surati burusan insan başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. limon denilince surati burusan insan ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu limon denilince surati burusan insan nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about limon denilince surati burusan insan. Copyrights of the articles are belong to their authors.