limitiniz yetersiz 

kapat
  1. sevgili veya eş ile gidilen yemeği piç eden ve adamı yerin dibine sokan garson sözüdür. şık şıkırdım giyinmiş ve sevdiceğinizi alıp yemeğe gitmişsinizdir, yanınızda yeteri kadar para yok, ancak kredi kartınız vardır, yenir, içilir, eğlenilir, çevik bir hareket ile garsondan hesap istenir, garson kasa içinde hesabı getirir, içine mağrur bir şekilde kart konur, garson 30 saniye sonra geri döner ve limitin yetersiz olduğunu söyler. bir kez daha denemesinizi söylersiniz, bir kez daha size döner. dönmek demişken; ne kadar dönerseniz dönün, kıçınız hep arkanızdadır. limitsiz karta, deneme ile limit yüklenemez. ezilir büzülürsünüz, yemeğe getirdiğiniz eş/sevgilinize hesabı ödetir ve gecenin ayazında arabanıza doğru ilerlersiniz.
    #1294303 (soothsayer, 12.02.2007 16:40)

© 2008 - uludağ sözlük

limitiniz yetersiz başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. limitiniz yetersiz ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu limitiniz yetersiz nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» sozlukte bulunma nedenleri » oyledir gulum oyledir » anthony seric » toz pembe gitar » nina ricci » nostaljik gorunumlu fm bandina ayarli radyo » anton pavlovic cehov » sevgilinin durduk yerde eski sevgiliden bahsetmesi » la ci darem la mano » ermeni soyisimlerinin yan ile bitmesi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games