lima 

kapat
  1. peru'nun başkentidir.
    (AkreP, 25.05.2006 00:27)
  2. havacılıkta "l" harfinin kodlanması için kullanılan isim. tüm dünyada standarttır.
    (tabuttamenemenyapanimam, 16.05.2007 19:16)
  3. (bkz: uluslararasi telsiz kodlari)
    (eppur si muove, 16.05.2007 19:29)
  4. (bkz: adriana lima)
    (aura, 16.05.2007 19:53)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» allah a inanmama sebepleri » sadik yalsizucanlar » for your interest » izeltas » corapla sevismek » kim kardashian » canim aciyor » ozdemir ince » ayla algan » amasi mamasi yok » ismet berkan » ersin karabulut » rambo » thomas mann » 792 sayili petrol kanunu » iskenceci » abdullah gul un sovalye olmasi » allah ini seven tutmasin beni » inegol » yumsak diye sakiz cignenen yildiz reklami » bilgisayar meraklisi gozluklu cocuk » teknoloji ve tasarim dersi » en kalitesiz insan » ping pong masasi » interneti facebook msn ve sozlukten ibaret sanmak » yorum farki » soguk » haci babanin zap yaparken temel icgudude durmasi » kalcalari guzel oldugu icin mutsuz olan kadin a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa