lillian 

kapat
  1. plus 44 şarkısı

The place I used to live, made me feel like a tourist
    I couldn't coexist with the cold and suspicious
    When the last remaining lie was starting to filter
    It seemed the perfect time to step into the future

Your heart is no grave to be perfectly honest
    Your mouth's a smoking gun
    And you smile while your twisting the knife in my stomache
    Until everything is gone
    Take all you can from me
    I've got weak constitution
    I'm led so easily
    So easily

I left it all behind, in the dead of last winter
    I left it all behind, but the question still lingers
    So long forgotten friends, no, you don't know the difference
    Between love and submission, and I'm not that obedient

Your heart is no grave, to be perfectly honest
    Until everything is gone
    Take all you can from me
    I'm led so easily
    So easily

And she's trying to sleep it off
    With her head on my shoulder
    And I'm trying to keep it out
    Of my thoughts when I hold her (Take all you can from me)
    And I'm trying to sleep it off
    With her head on my shoulder (I'm led so easily)
    And I'm trying to figure out
    Of my thoughts when I hold her

Your heart is no grave, to be perfectly honest
    Until everything is gone
    Take all you can from me
    I'm led so easily
    So easily
    #4215205 (lillian, 11.11.2008 13:13)
  2. ilk kez sözlükte gördüğüm beşinci nesil yazardır. şimdilik kısa kısa entrylerle ısınma turları atmaktadır. ilerde bomba gibi patlayacak ve celebrity uğruna karakter kaybına uğrayan azınlığa benzemeden kendi çizgisinde entrylerini dizecektir. hoşgelmiştir ayrıca ülen.
    #4215213 (kuru pilav, 11.11.2008 13:16)
  3. an itibariyle 73 entry si bulunan yepisyeni bir yazar kişisi. ancak kendisi hakkında tanım girmeye beni sevkeden unsur, elbette ki entry sayısı değildir. gelgelelim bu 73 entry nin girildiği başlıklara bakıldığında -ki bu entry sayısı sayesinde kolaylıkla gerçekleşebilmektedir- sevmekten ne zaman vazgectim, soz vermistin, eski fotograflara bakip huzunlenmek, yalnizliga alismali, asik olamayan kizlar, aramayan sevgili, aldatan sevgili, surekli depresyonda olan insan, sevilmeyecegine inanmak, hoscakal, sevgiliden ayrildiktan sonra atilacak son sms, ben bu yaziyi sana yazdim, seni sevmiyorum, sevgili, erkek arkadasin telefonunu annesinin acmasi, eski sevgilide kalanlar, eski sevgili su an nerededir acaba sorunsali, sevistikten sonra arkasini donup uyuyan adam, delice sevismek, sabahtan aksama kadar sevismek sevismek sevismek gibi başlıklarına rastlanınca -ki bu başlıklar entry sayısının yarısına tekabül etmekte işin esas noktası bu- sözlüğe geliş sebebinin sözlüğe bir ilişki rehberi/uzmanı olaraktan bir şeyler anlatmak olduğu hissine kapılmışımdır. tabii benimkisi sadece bir histir altı üstü ama böyle bir yoğunluğun da dikkat çekmemesi pek olası değil gibi.
    #4264410 (SCHENARDI, 22.11.2008 13:11)
  4. antalya organizasyonlarından birinde tanıştığım hatun kişi ismisi. ne güzel konuşuyoruz, bana dedi ki ben lezbiyenim. iyi dedim zaten ben de kadınlardan hoşlanıyorum sıkıntı yok. sonra yanındaki arkadaşının dudaklarına yapışıp kucaklanınca, otel odama ağlayarak döndüm. ve iki gün çıkmadım dışarı.***
    #4264424 (nebkheperouri, 22.11.2008 13:15)
  5. (bkz: lilian)
    #4264434 (kisa sureli bellek kaybi, 22.11.2008 13:18)
  6. (bkz: turam)*
    #4279993 (azarath, 25.11.2008 20:51)
  7. eskişehir'deki zirveye gerekirse silah zoruyla davet edeceğim yazar kişisi.
    an itibarı ile eskişehir yazar güruhunu büyütmeye başlamaktayız, hadi hayırlısı sözlük *.
    #5174080 (eses taraftari porsuk canavari, 08.05.2009 17:44)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

lillian başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. lillian ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu lillian nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about lillian. Copyrights of the articles are belong to their authors.