lili yar 

kapat
  1. gunesimden kacalbümünden bir b.ö. şarkısıdır.

geldi lili yarim
    lili yarim
    lili yarim
    güldü lili yarim
    lili yarim
    lili yarim
    ve lakin,
    benimle oldu zalim
    lili yarim.

bi bakıma hos,
    bi bakıma divane,
    bi bakıma asıktım
    oldum pervane.
    #489455 (yasakani, 02.08.2006 19:44)
  2. resul balay ın nazli yarim haber salmis ısımlı albumunden guzıde bır calısmanın adıdır.
    #1554872 (painkiller, 22.04.2007 19:15)
  3. golgeler sehri albümünden bir efkan sesen parçası.

Üzülme Yalan Değil Her Şey
    Dünyanın Rengi Elvanı Gibi
    Üzülme Sevda Pınarı Dinmez
    Gönlümün Bağları Gibi

Coşkunun Dağları Deli

Leyli De Leyli Leyli Lili Yar
    Leyli De Lili Yar

Kalem Ağacı Saz Çiçekleri
    Hasret Bir Türkü Bitmeyecek Yar
    Gün Olur Yollara Düşer Hayalin
    Gün Olur Elimde Elin

Leyli De Leyli Leyli Lili Yar
    Leyli De Lili Yar
    #3563705 (meredith, 20.06.2008 23:44)

© 2008 - uludağ sözlük

lili yar başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. lili yar ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu lili yar nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» size oyle geliyorsa oyledir » yeni reklamcilik » 1475 » otto von bismarck » buvaysa saytiev » berberde saclarini yikatan nursuz » bir insani mutlu edememekten korkup terketmek » kaynak yok beyler » let go » elif safak a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games