like tomorrow will never come 

kapat
  1. bedük'ün even better albümünden, kimilerinin hayat felsefesi haline gelmiş, harikulade, çıptıs çıptıs dansedilecek şarkı.

--spoiler--
    I'm gonna live my life
    like tomorrow will never come

don't you understand
    I don't belong to you or someone else
    got no sense I sure won't miss
    getting even better more and more forever
    sometimes I feel my self alone
    and when I think of you
    I thank god I can do whatever I want
    It's my time now and you gotta listen

I'm gonna live my life
    like tomorrow will never come
    and you're gonna suffer all alone
    --spoiler--
    #3052857 (igor, 24.02.2008 18:28)

© 2008 - uludağ sözlük

like tomorrow will never come başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. like tomorrow will never come ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu like tomorrow will never come nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» hz lut » portekiz » lisede cikista bekle lan kavgalari » epitaph » tanidik birinin televizyona cikmasi » dort mevsim » bilgi icerikli entry girmek » congma » theangelofdeath » world of warcraft » giritli paradoksu » her turk uzman dogar » feyzi akkaya » selcuk akcay » raio piiroja » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » ziynet sali » iliski » her resimde guzel cikmak zorunda hisseden kiz » meme mi bu » 21 eylul 2008 ac milan ss lazio maci » keci boynuzu » kks jsa sdjhs das » jay jay justified » soyleyemedim » lack of comprehension » pet shop tan sevismek icin hayvan alan zengin dul » kitapsan » demet akalin » duvel i ecnebiye sefiri » kadehteki ruj izi