lik 

kapat
  1. bir yapım eki.

(bkz: kitaplık)
    #769794 (6.4.r.1.$.h, 24.10.2006 14:46)

© 2008 - uludağ sözlük

lik başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. lik ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu lik nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ulusalcilardaki don kisot kompleksi » sozlukten istemeden cikmak » incecikten bir kar yagar » posta gazetesini haydar dumen icin alan insan » bulimia nervosa » ardahan » signomi » justin tv » peevish » eriste » kiyametin 2013 de kopmasi » zall online diye bilgi entry si giren yazar » brisingr » muteaddit » 31 agustos 2008 celtic glasgow rangers maci » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » fenerbahce nin turkiye kupasindan cekilmesi » havlayan ibne kopek » sen ve ben » telsehriye » metin feyzioglu » culcuoglu » omer urundul sakali » seslisozluk » avrupa yakasi » kirmizi baslikli kizin ormana girememesi » sunnet kasedini akrabalar ile beraber izlemek » tukurukle penalti noktasi belirlemek » doktorluk » ask i memnu » sehit haberleri geldikce halay ceken uuserlar