ligoferon 

kapat
  1. ligoferon memlekette bizim sahibi olduğumuz araziye verilen isimdir.açılımı "ligofer veren" dir, hızlı ve şiveli söylenince ligoferon olur.ligofer ise malum arazide bol miktarda çıkan çiçeğin adıdır.bizim ligofer dediğimiz çiçeğe ise siz vargit demektesiniz.
    (ligoferon, 16.10.2007 20:33)
  2. dördüncü nesil yazar. *
    (finally free, 21.10.2007 09:26)
  3. uludağ sözlük'ün pisleştiği yazarlardan birisi. yıllar yılı ingilizce ile mücadele etmeye çalışmış ve sonunda beyaz bayrak çekmiş olan yazarımız sözlüğümüz tarafından self sufficient olarak nitelendiriliyor. bu yazarımızın ben butonuna tıkladığında yüz ifadesindeki değişimi ve uğradığı ruhsal çöküntüyü düşündükçe bir yandan üzülüyor bir yandan da istemeden gülüyorum. hayvanlık bende kalsın, duyarlı yazarlarımızı "ligoferon" kod adlı yazarın entrylerini okumaya ve oylayamaya davet ediyorum.

(bkz: ligoferon un karma puanını değiştirmek için el ele)

-ceteris paribus- seri eksi oy veren ibne
    (just my luck, 16.01.2008 17:08)
  4. siyasi analizlerini ve tespitlerini çok beğendiğim yazar. ayrıca, farkında olmasa dahi bir süredir takip ettiğim yazardır.

köylerimizin ne kadar yakın olduğunu, aynı takımın taraftarı olduğumuzu, başka platformalarda da yanyana olduğumuzu çok yeni öğrendim tabi.

ne güzel bir duygudur, bordo diye yazınca, mavi cevabını mesaj kutuma bırakacak birilerinin olduğunu bilmek.
    (jansoldier, 02.04.2008 04:00)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» turkiye bayanlar basketbol ligi » penis birligi » dortyol un tarihi eserleri » nihat dogan was here » uzumlu nun tarihi eserleri » the sims 2 castaway » oyunun kurali » muhabbet kusuyla mac yapmak » arabanin klaksonunda godfather cikartmak » deprem olunca klavyeye kosmak » ey muhammed nasilsin iyisin insallah » entry e bakiniz » death pierce me » nick inin altina entry girmeyen yazar » azrail e hareket cekmek » sevgilinin borderline oldugunu ogrenmek » mo williams » lavinya » fatos segmen » tolga cevik » gittigidiyor » rapidshare happy hours » alevionline » makine otomatik calisiyorsa elle mudahale etmeyin » phoibos apollon » solea por buleria » hande kaya » konya tramvayi » var misin yok musun mevlut a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa