light beam 

kapat
  1. kendini hayır işlerine adamış dördüncü nesil yazardır. kampanya taraftarıdır. ışık hüzmesi olan nickini uzun süre hafif kiriş olarak okumamı tebessümle karşılamıştır. * *
    (antuza, 21.06.2007 23:52 ~ 23:54)
  2. http://onlardaokusun.blogspot.com/ sayfasında detaylarını bulacağınız yardım kampanyası ile gönlümü kazanmış canım arkadaşım. *
    (selc, 21.06.2007 23:55 ~ 23:56)
  3. light der idim ama heavy cikti kendileri. altin kalpli, melek cilgin okur. yolum senden evvel dustu bu diyarlara, karsilamak benim vazifem seni simdi. hosgeldin. isigin hep parlasin.
    (narpiz cigneyen yilki ati, 21.06.2007 23:56)
  4. hayır işlerine kendisini gönülden veren, hayırsever dördüncü nesil yazar, çılgın okur.
    (kirraboo, 22.06.2007 01:03)
  5. uzak görünen kutupların aslın da ne kadar yakın olabilceğini bana gösteren,her geçen gün perçinlendiğim,birgün kaybetmekten hep çok korktuğum,her daim yanımda olduğunu bilmekten mutluluk duyduğum,sıcak,sevimli,yaramaz,tembel:)can dost.haa bi de bu aralar kendini hayır işlerine adamış olmasıyla nam salmış sozluk okuru tabi:)
    (pennyroyaltea, 22.06.2007 02:23)
  6. 4. nesil fizikci, hayirsever afet-i devran.
    (iktidarsiz tecavuzcu, 22.06.2007 08:37 ~ 08:40)
  7. "nerde kaldın" demek istediğim iyilik perisi. *
    (arpaci kumrusu, 22.06.2007 08:43)
  8. yeni yazarımızdır. hoş gelmiştir. ışık ol nur ol emi.
    (galapagoslu iguana, 22.06.2007 08:43)
  9. halk arasında foton denilen parçacık,sözlükte ise iyi bir yazar
    (d@nte, 22.06.2007 14:38)
  10. kitap kampanyasıyla görev insanı olduğunu gösteren, muhabbetine doyum olmayan şeker kız.

laytım bimim
    (cernonil, 27.06.2007 11:29)
  11. kayitlı okurların vaz geçilmezinden, kimileri tarafından özlenen * * yenice bir kardeş sahibi olmuş muhteşem insan,
    (bkz: allah bağışlasın)
    (bkz: allah analı babalı büyütsün)
    (nvrs, 13.07.2007 00:04)
  12. kayıtlıokur.info dan tanışılan muhabbet kişilik. biraz geç olsa da aramıza katılması iyi olmuş. * *
    (cultureshock, 13.07.2007 00:06)
  13. kendisine "kaderim, alın yazımın tek okunaklı yeri" diye seslendigim dilber.
    senin samimiyet kokunla, yeni gelen melegin kokusu sinmiştir şimdi o eve eminim.özlemişim seni layt bimim.
    (nukleerella, 13.07.2007 13:34)
  14. çok nazik bir nesildaşımdır .
    (sidikli kontes, 21.07.2007 03:43)
  15. karde$i kerem'i bi kerem bile opturmemi$tir. * a$k olsundur. onun da ablasi gibi muhte$em bir ki$ilik olacagina inancim tam. ayrica pek bir eglenceli, ayni zamanda hanim hanimcik (valla ikisi birden) bir uuser. gelse de konu$sak, ho$be$ etsek dedigim ho$sohbet ki$ilik.
    (iktidarsiz tecavuzcu, 23.07.2007 23:10)
  16. aylardan sonra te$rif eden yazardır. haaa hayırlı mıdır i$te bütün mesele bu!
    değildir ve hatta hayırsızın teki insanıdır.*
    (galapagoslu iguana, 27.03.2008 14:54)
  17. birkaç entrysini okuduktan sonra iyice kanım ısındı bu yazara. karması 'uyuyan dev'miş, biraz daha sık yazarsa ' yükselen yıldız ' olacaktır. *
    (zinani, 07.04.2008 10:11)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» sozluk kullanim kilavuzu » kaybolan cep telefonunu caldirmak » klavyeye cay dokulmesi » laguna beach » uludag universitesi muzik festivali » ihtiyarlar heyeti » eksi » flash bellegi evde unutmak » sevgili » yeni baslayanlar icin ask » zonguldak » cin in guneybatisindaki sichuan eyaletinde deprem » yesilcamin unutulmaz isimleri » yildiz teknik universitesi 2008 bahar senlikleri » ahmet mahir peksen » karpuz kokusu » warum » abdullah gul » thomas zdebel » sivilce » camel vs marlboro » kendi kendine konusan insan » turk erkegi » fiat regata » abdullah gul un sovalye olmasi » kahveyle olay yerine gelen hollywood polisleri » jimi hendrix sex tape » aksam musaitseniz » ciplak ayak araba kullanmak a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa